Panaséhat ahli (forex robot) dagang dumasar kana sakabeh poé dagang sareng ADX

Perdagangan ahli (forex robot) dagang dumasar kana sakabeh dinten dagang sareng ADX (Rata-rata sinyal gerakan panunjuk). Dagang muka berdasarkeun sinyal ti indikator husus, timeframe H1, indikator 5


Versi gratis pikeun nguji kalayan Metatrader 4, klik di dieu
https://forexfactory1.com/p/GH8Z/


harga 48USD pikeun mayar via sistem Paypal (kartu bank) muru klik tombol beuli.

Harga husus 42USD keur mayar langsung via: Visa ka Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union.


System: Metatrader 4
Indikator nu diperlukeun: dina arsip pos
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: EURAUD
Wates ku rekening: teu
Wates ku waktu: teu
Jenis dagang: Dagang pertengahan jangka
jaringan neural: cahaya
Jumlah sinyal maké di dagang: 5
Moneymanagement: nuhun
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: nuhun
Rekening calo: akun mana wae
Max. nyebar diwenangkeun: 2,3 (23)
TakeProfit na StopLoss max dipaké: 218 (SL), 620 (TP)
Durasi trades: jam 8 rata - poe 4
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online


Naon peryogi éta:

1. rekening calo forex pangalusna:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop atanapi VPS ti ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   masang software Metatrader 4 tina calo anjeun;

3. titimangsa awal dina akun calo kanggo dagang;

4. pak abdi panasehat ahli tina kaca ieu.



Dagang otomatis dina saluran Myfxbook tina akun calo:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots



Ngagunakeun indikator:
- Indikator stokastik;
- Indikator ADX;
- CCI;
- RSI;
- ATR.



Masang via Teamviewer disayogikeun ku pamundut, kintun ngirim zona waktos sareng waktos anu sanésna:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668




Butuh mangtaun kauntungan anu langkung ageung sareng robot aman, didieu mangrupikeun portopolio ahli panasehat pikeun dagang di pasar Forex nganggo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/euhp/

https://forexsignals.page.link/RealTime