Dagang Forex robot (panaséhat) dumasar kana sadayana dinten dagang dagang, timeframe H1 and 5 indikator

Perdagangan ahli (forex robot) dagang dumasar kana dinten sapoé dagang, timeframe H1 sareng 5 indikator. Intraday lain cara nyarios "dina sapoe". 


Versi gratis pikeun nguji kalayan Metatrader 4, klik di dieu
https://forexfactory1.com/p/a6fn/


harga 48USD pikeun mayar via sistem Paypal (kartu bank) muru klik tombol beuli.

Harga husus 42USD keur mayar langsung via: Visa ka Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union.


System: Metatrader 4
Indikator nu diperlukeun: dina arsip pos
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: EURUSD, AUDUSD, GBPUSD
Wates ku rekening: teu
Wates ku waktu: teu
Jenis dagang: Dagang jangka pondok
jaringan neural: cahaya
Jumlah sinyal maké di dagang: 5
Moneymanagement: nuhun
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: nuhun
Rekening calo: akun mana wae
Max. nyebar diwenangkeun: sagala
TakeProfit na StopLoss: 136 - 218 pips max.
Ukuran TakeProfit atanapi StopLoss: 136 - 218 pips
Durasi trades: rata 15 mnt - 16 jam
Waktos dagang: poé 1
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online


Naon peryogi éta:

1. rekening calo forex pangalusna:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop atanapi VPS ti ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   masang software Metatrader 4 tina calo anjeun;

3. titimangsa awal dina akun calo kanggo dagang;

4. pak abdi panasehat ahli tina kaca ieu.



Dagang otomatis dina saluran Myfxbook tina akun calo:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots





Ngagunakeun indikator:

- Indikator Range True Average;

- Indikator Pita frékuénsi Bollinger;

- Indikator Ichimoku Kinko Hyo;

- Indikator moméntum;

- Indikator Volume Rata-rata.

Rata rentang leres (ATR) Indikator hiji ukuran tina volatility.

Indikator Pita frékuénsi Bollinger - ngagunakeun rata-rata gerak sareng dua pita dagang di luhur sareng di handapna. Teu kawas persentase persentase tina rata-rata gerak anu normal, Bollinger Bands saukur nambahan sareng ngurangkeun itungan simpangan baku.

Indikator Ichimoku Kinko Hyo - dipaké pikeun ngukur momentum sareng wewengkon anu bakal datang dukungan sareng résistansi. Indikator Ichimoku diwangun ku lima jalur disebut tenkan-sen, kijun-sen, senkou bentang A, senkou bentang B and chickou bentang. Indikator ieu dikembangkeun jadi supados padagang tiasa ngukur trend, moméntum, rojongan sareng titik lalawanan aset tanpa kedah aya indikator teknis sejenna.

Wawaran Indikator nyaéta laju gerak indikator terkain anu dirancang pikeun ngaidentipikasi kagancangan (atawa kakuatan) gerak harga. Indikator moméntum ngabandingkeun harga penutupan panganyarna sareng harga panutupanana saméméhna (tiasa harga nutup anu mana wae pigura waktos).

Indikator Jilid rata - ngabandingkeun volume rata pikeun période anu ditangtukeun pikeun nangtukeun, naha volume di luhur atawa di handap rata-rata.


Masang via Teamviewer disayogikeun ku pamundut, kintun ngirim zona waktos sareng waktos anu sanésna:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668






 


Butuh mangtaun kauntungan anu langkung ageung sareng robot aman, didieu mangrupikeun portopolio ahli panasehat pikeun dagang di pasar Forex nganggo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/euhp/

https://forexsignals.page.link/RealTime