Vérsi taya husus kalawan ngaran anjeun sarta sistem sandi sorangan pikeun Forex V portopolio v.11

Pek panasehat ahli pikeun dagang di pasar Forex sareng Metatrader 4 (pasang mata uang 14, 28 robot forex).

1. Forex V portopolio v.11 tanpa sambungan kana rekening Anjeun. Nami, kapercayaan, koméntar dina perdagangan sadayana milik Pembeli.

2. Forex V portopolio v.11 kalawan kecap akses pikeun ngajual ka klien Anjeun.

3. Payil pikeun nyiapkeun kecap akses pikeun parangkat lunak.


Sistem pamayaran sayogi kanggo dipésér:

Transfer kawat Bank Swift (kapercayaan dumasar pamundut, nyayogikeun Proforma Invoice)

Dompét Cryptocurrency (Bitcoin, USDT, Ethereum jsb): (Kapercayaan ku pamundut)

 

Sistem pamayaran anu teu tiasa ditampi pikeun produk éta: Paypal, Skrill, Webmoney, Neteller kusabab jumlah anu seueur pikeun transfer.

 

jj523232156@gmail.com (utama)
support@signal2forex.com
Skype: Vladimir_nikol2 (utama)      
Skype: Signal2forex
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668 (utama)
Whatsapp: +79065178835


Untung nepi ka titipan per bulan: nepi ka 300% bulanan
Duka draw kalawan setélan standar: nepi ka 25%
Software padagang: Metatrader 4
indikator Metatrader: Indikator 12 anu kaasup
Bagan Timeframe: H1
pasangan Mata Artos: AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURUSD, GBPUSD, NZDUSD.
Wates ku rekening: teu
Wates ku waktu: teu
Jenis dagang: Dagang otomatis jangka jangka 50%, Dagang otomatis jangka panjang 50%
jaringan neural: patengahan
Jumlah sinyal maké di dagang: 9
Setelan kavling otomatis: nuhun
Ngagunakeun kalawan robot séjén: enya (ulah make angka magic 10xxx)
Rekening calo: Standar, ECN, NDD, Cent, Micro
Max. nyebar diwenangkeun: kaamanan sumebar otomatis internal
TakeProfit na StopLoss: otomatis (SL), nepi ka 55 (TP)
Durasi trades: jam 4 rata - poe 4
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online
Mnt. Konfigurasi VPS, Laptop: 1 inti, 1 GB RAM


Peko para ahli panasehat bakal dikirim ka email anjeun. Entong hilap maca instruksi dina .zip arsip.


Masang via Teamviewer disayogikeun ku pamundut, kintun ngirim zona waktos sareng waktos anu sanésna:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668



Naon peryogi éta:

1. akun calo forex pangsaéna: akun FortFS Flex  https://autoforex.page.link/FortFS

2. Komputer, Laptop atanapi VPS ti ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   masang software Metatrader 4 tina calo anjeun;

3. titimangsa awal dina akun calo kanggo dagang;

4. pak abdi panasehat ahli tina kaca ieu.


Pamasangan video tutorial https://youtu.be/AXSiH9sUkbE


Perdagangan otomatis dina waktu nyata dina saluran Youtube tina akun calo:

https://forexsignals.page.link/RealTime


Dagang otomatis dina saluran Myfxbook tina akun calo:
2018 akun gain luhur
https://myfxbook.page.link/ForexRobots
Keuntungan kauntungan tinggi 2019-2020
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2019
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2019_withoutTP
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_middle2019
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2019-1part2020
2020 akun gain luhur
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2020
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2020

2021 akun gain luhur

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2021

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2021

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_3part2021

2022 akun gain luhur

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2022

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2022

 

 


Pernyataan sajarah portopolio: https://forexstatement.page.link/Portfolio


Naon anu anjeun meuli.
Robot dina arsip (1. Robot. 2. Indikator)
----------------------------------
{Nami Anjeun}_AUDCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Beuli_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_AUDCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Beuli_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_AUDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Beuli_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_AUDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Beuli_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_AUDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_AUDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_AUDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_AUDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_CADCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Beuli_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_CADCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Beuli_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_CADJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_CADJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_EURAUD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_EURAUD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_EURCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_EURCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_EURGBP_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_EURGBP_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_EURUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_EURUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_GBPUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_GBPUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_NZDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_NZDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_USDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_USDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_USDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
{Nami Anjeun}_USDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
----------------------------------
Sistem kecap akses pikeun ngajual produk.
----------------------------------
Aroon_Up_Down.ex4
AvgVolume.ex4
BBandWidthRatio.ex4
CCI.ex4
GenBuilder_Pattern_Recognition.ex4
KeltnerChannel.ex4
LinReg.ex4
Momentum.ex4
Pivots.ex4
QQE_ADV.ex4
RSI.ex4
TEMA.ex4
----------------------------------