Gegatrade Pro EA nyaéta Sistem Ngaréntal Biaya mibanda Algoritma Canggih.

Gegatrade Pro EA nyaéta Sistem Ngaréntal Biaya mibanda Algoritma Canggih. Hal ieu diamankeun ku sistem "News WatchDog" anu pas na mah anu numpurkeun perdagangan dina mangsa acara warta. (Gegatrade Pro.ex4)


Versi gratis pikeun nguji kalayan Metatrader 4, klik di dieu
https://forexfactory1.com/p/i6fF/


Buka berkas .mq4 versi kode pikeun MetaEditor, klik di dieu
https://forexfactory1.com/p/Zjzt/


harga 99USD kanggo mayar via sistem Click2sell (kartu bank) ngan klik tombol biru ageung di dieu:

 



Harga husus 85USD pikeun mayar langsung ngalangkungan: Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union, transfer bank Swift, Parobihan luhur.




https://myfxbook.page.link/Gegatrade



Sistim: Metatrader 4
Indikator nu diperlukeun: dina arsip pos
Timeframe: H4
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, EURAUD, EURCHF, AUDNZD, AUDUSD, NZDUSD
Wates ku rekening: Teu
Watesan ku waktos: Teu
Jenis perdagangan: Perdagangan jangka sedeng
Jumlah sinyal anu digunakeun dina dagang: 15
Manajemén duit: leres
Ngagunakeun kalawan EAs sanésna: enya
Rekening calo: rekening nanaon
Max. nyebar anu dianjurkeun: 8 (80)
TakeProfit sareng StopLoss max anu digunakeun: 120 (SL), 60 (TP)
Durasi perdagangan: rata jam 4 - dinten 1
Kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online
Naon anjeun meuli:
1. Pek indikator
2. Gegatrade Pro.ex4



GEGATRADE PRO dumasar kana kanyataan yén kalolobaan waktos hargana biasana ngalir antara wates luhur jeung handap saluran dagang.

Dumasar kanyataan ieu, GEGATRADE Pro nempatkeun perdagangan kahijina, dumasar Indikator trend RSI anu digabungkeun jeung art-nagara anu aya di handap

Gegatrade Saringan, asumsina hargana bade balik deui kana nilai rata-rata na.

Anggapan ieu mibanda probabiliti nu luhur, mere GEGATRADE PRO 70% trades nguntungkeun, nu ningkatkeun kasaimbangan akun.

Upami harga daun saluran perdagangan sareng nerus salajengna dina arah ieu, GEGATRADE PRO bakal ngiringan perdagangan anyar sareng ningkatkeun posisi sakabéh nganggo algoritma anu husus anu ngajukeun swings gancang.

Sawaktos hasil-harga panarikna harga, GEGATRADE PRO nutup sakumna karinjang pesenan kalayan untung leutik.

Logika dagang tina GEGATRADE PRO henteu statik tapi parantos ngarobah sareng adaptasi kana kaayaan pasar anu saleresna.



Robot diamankeun ku sistem "News WatchDog" anu diwangun-ku-The-Art.

News WatchDog Ngalanglang sadayana dinten kanggo Kajadian Warta dumasar kana Mata Artos anu anjeun ngartikeun.

Nalika EA Pastikeun hiji acara News bakal kajadian, éta bakal ngajepkeunana ngareureuhkeun sareng ngeureunkeun perdagangan dina mangsa éta,

ngajaga Balance tina News anu tiasa pangaruh Pasar Forex.

EA henteu ngagaduhan Tongkat sihir atanapi anu sapertos kitu, éta ngagaduhan Algoritma éksékusi Gancang, Éta nganggo rumus Matématika khusus pikeun ngatur perdagangan anu leupas, ku nambihan langkung seueur padagangan sareng nguruskeun aranjeunna salaku hiji karanjang dagang.

EA henteu make prosedur Pure Martingale, sabab Martingale ngarangkep ukuran pisan sareng ieu henteu naon EA manten. 

Gegatrade Pro Unik WatchDog System ngajantenkeun ngalirkeun tren.

Ta disarankan pikeun Ngeureunkeun dagang Dina mangsa sababaraha News goréng pisan sapertos Brexit. 
Sanajan kitu, Gegatrade Pro diliwatan jaman ieu sacara aman.



Naon peryogi éta:

1. rekening calo forex pangalusna:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop atanapi VPS ti ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   masang software Metatrader 4 tina calo anjeun;

3. titimangsa awal dina akun calo kanggo dagang;

4. pak abdi panasehat ahli tina kaca ieu.



Masang via Teamviewer disayogikeun ku pamundut, kintun ngirim zona waktos sareng waktos anu sanésna:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668



Butuh mangtaun kauntungan anu langkung ageung sareng robot aman, didieu mangrupikeun portopolio ahli panasehat pikeun dagang di pasar Forex nganggo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime