Ahli panaséhat (robot forex) dagang ngagunakeun sinyal CCI

Panaséhat ahli (forex robot) dagang maké sinyal CCI. CCI ngabandingkeun harga ayeuna sareng harga rata dina waktos anu dipisona. Indikator turun naek saluhureun atawa sahandapeun enol, pindah kana wilangan positif atawa négatif.


Versi gratis pikeun nguji kalayan Metatrader 4, klik di dieu


harga 49 USD pikeun pamayaran ngalangkungan tautan pamayaran langsung (kartu bank Visa, Mastercard). Pencét di dieu tombol biru sareng panah:


Harga husus 43 USD pikeun mayar langsung ngalangkungan: Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Artos sampurna, Parobihan luhur, Western Union, transfer bank Swift.


System: Metatrader 4
Peryogi dituna indikator Metatrader: CCI
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, USDCHF
Wates ku rekening: teu
Rekening calo: sagala
deposit minimum: 50USD
Jenis dagang: Dagang tengah istilah-tengah
jaringan neural: cahaya
Jumlah sinyal maké di dagang: 6
Moneymanagement: nuhun
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: nuhun
Max. nyebar diwenangkeun: 2.1 (21)
TakeProfit na StopLoss: otomatis.
Ukuran TakeProfit atanapi StopLoss: ti 30 saacan 200 pips gumantung sinyal ti robot
Waktos dagang: bisa diatur
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online


Naon peryogi éta:

1. rekening calo forex pangalusna:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop atanapi VPS ti ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   masang software Metatrader 4 tina calo anjeun;

3. titimangsa awal dina akun calo kanggo dagang;

4. pak abdi panasehat ahli tina kaca ieu.


Dagang otomatis dina saluran Myfxbook tina akun calo:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots

Akun kaca sareng pamayaran valid kanggo dinten ieu. Anjeun tiasa ngontrol, yén halaman anu saleresna, pariksa kaping dagangan di dieu

https://forexsignals.page.link/RealTime




The CCI, atawa Index Channel Komoditas, diwangun ku Donald Lambert, a analis teknis anu tadina diterbitkeun indikator dina majalah komoditi (kiwari Futures) dina 1980.
The CCI compares harga ayeuna ka harga rata leuwih hiji periode waktu. indikator fluctuates luhur atawa handap enol, pindah kana Téritori positif atawa négatif. Bari paling nilai, kurang leuwih 75%, bakal tumiba antara -100 na + 100, ngeunaan 25% tina nilai bakal tumiba di luar rentang ieu, nunjukkeun loba kalemahan atawa kakuatan dina gerakan harga.
Sabot CCI nyaeta luhur + 100, hargana ogé luhur harga rata salaku diukur ku indikator. Nalika indikator téh handap -100, hargana ogé sahandapeun harga rata.
Hiji strategi CCI dasar nyaéta pikeun lalajo keur CCI pindah luhur + 100 keur ngahasilkeun sinyal Toko jeung mindahkeun handap -100 keur ngahasilkeun ngajual atawa perdagangan pondok sinyal. Investor ukur bisa hayang nyandak sinyal Toko, kaluar lamun sinyal ngajual lumangsung lajeng deui investasi-lamun sinyal Toko lumangsung deui.


Masang via Teamviewer disayogikeun ku pamundut, kintun ngirim zona waktos sareng waktos anu sanésna:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668





 

 

Butuh mangtaun kauntungan anu langkung ageung sareng robot aman, didieu mangrupikeun portopolio ahli panasehat pikeun dagang di pasar Forex nganggo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

 

 

 

https://forexfactory1.com/p/euhp/

https://forexsignals.page.link/RealTime

 


 

 

Click2Sell mangrupikeun reseller resmi Forexfactory1.com