Portopolio Forex V v.11 tina robot forex pikeun dagang otomatis sareng Metatrader 4

Forex V v.11 Portopolio panaséhat ahli pikeun dagang di pasar Forex kalawan Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex). Turun ka halaman anjeun bakal mendakan kumaha jalanna.

 

Upami anjeun henteu terang naon éta panaséhat ahli sareng anjeun henteu gaduh komputer, laptop atanapi VPS, anjeun tiasa nganggo kami jasa manajemén akun Forex kalawan Forex V v.11 portopolio robot forex kalawan server kami

 


harga 249 USD pikeun mayar via tautan pamayaran langsung (kartu bank Visa, Mastercard kalayan fungsi aman 3D diaktipkeun). Pencét di dieu pikeun tombol biru kalayan panah:

 


harga husus sadia di dieu wungkul 220 USD sareng kanggo mayar langsung tina dompét ka dompét ngalangkungan:
Skrill, Neteller: ku pamundut. 

Webmoney, Юmoney, Qiwi: ku pamundut.

Alipay, Wechat Pay: ku pamundut.
Cryptocurrency (Bitcoin, USDT, Ethereum jsb): ku pamundut 
PerfectMoney, Topchange, ADVcash, Payeer: ku pamundut 
Transfer kawat Bank Swift - ku pamundut (nyadiakeun Proforma Invoice)

 


jj523232156@gmail.com (utama)

support@signal2forex.com
Skype: Vladimir_nikol2     (utama)     

Skype: Signal2forex
Whatsapp, Telegram: +375296919668 (utama)

Whatsapp: +79065178835



Halaman sareng akun pamayaran valid pikeun dinten ayeuna. Anjeun tiasa pariksa, yén halaman éta saleresna ku mariksa tanggal dagang di dieu https://forexsignals.page.link/RealTime



Peko para ahli panasehat bakal dikirim ka email anjeun. Entong hilap maca instruksi dina .zip arsip.



Pamasangan via Teamviewer atanapi Anydesk disayogikeun ku pamundut, kirimkeun zona waktos anjeun sareng waktos anu cocog: jj523232156@gmail.com Whatsapp: +375296919668



Kamerdékaan finansial, stabilitas kauntungan sareng dagang portopolio khusus tina robot di pasar Forex.



Naon peryogi éta:

 




Perdagangan otomatis dina waktu nyata dina saluran Youtube tina akun calo:



https://forexsignals.page.link/RealTime 
 

Dagang otomatis dina saluran Myfxbook tina akun calo:
2018 akun gain luhur
https://myfxbook.page.link/ForexRobots
Keuntungan kauntungan tinggi 2019-2020
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2019
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2019_withoutTP
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_middle2019
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2019-1part2020
Keuntungan kauntungan tinggi 2020-2021
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2020
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2020

2021 akun gain luhur
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2021
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2021

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_3part2021

 

2022 akun gain luhur

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2022

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2022

 

 

Pernyataan sajarah portopolio: https://forexstatement.page.link/Portfolio

 

 


Pernyataan sajarah portopolio: https://forexstatement.page.link/Portfolio


 


Masang via Teamviewer disayogikeun ku pamundut, kintun ngirim zona waktos sareng waktos anu sanésna:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram: +375296919668


Kumaha hasil na dianggo dina bagan di Metatrader:


 


Naon anu anjeun meuli.
Robot dina arsip (1. Robot. 2. Indikator)
----------------------------------
01. Signal2forex.com_AUDCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
02. Forexfactory1.com_AUDCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
03. Signal2forex.com_AUDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
04. Forexfactory1.com_AUDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
05. Signal2forex.com_AUDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
06. Forexfactory1.com_AUDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
07. Signal2forex.com_AUDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
08. Forexfactory1.com_AUDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
09. Signal2forex.com_CADCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
10. Forexfactory1.com_CADCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
11. Signal2forex.com_CADJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
12. Forexfactory1.com_CADJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
13. Signal2forex.com_EURAUD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
14. Forexfactory1.com_EURAUD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
15. Signal2forex.com_EURCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
16. Forexfactory1.com_EURCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
17. Signal2forex.com_EURGBP_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
18. Forexfactory1.com_EURGBP_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
19. Signal2forex.com_EURUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
20. Forexfactory1.com_EURUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
21. Signal2forex.com_GBPUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
22. Forexfactory1.com_GBPUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
23. Signal2forex.com_NZDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
24. Forexfactory1.com_NZDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
25. Signal2forex.com_USDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
26. Forexfactory1.com_USDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
27. Signal2forex.com_USDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
28. Forexfactory1.com_USDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
----------------------------------
Aroon_Up_Down.ex4
AvgVolume.ex4
BBandWidthRatio.ex4
CCI.ex4
GenBuilder_Pattern_Recognition.ex4
KeltnerChannel.ex4
LinReg.ex4
Momentum.ex4
Pivots.ex4
QQE_ADV.ex4
RSI.ex4
TEMA.ex4
----------------------------------


 

 

 

 

Patarosan ditanyakeun:

Patarosan: Geus kumaha sepuh na titipan abdi kedah nganggo? Naon kauntungan na drawdown bakal?

Patarosan: Kuring henteu weruh naon robot forex, tapi kuring nyaho naon Metatrader? Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi nyetél robot dina komputer abdi?
Jawab: Urang tiasa nganggo parangkat lunak Teamviewer.com pikeun nyetél panaséhat dina PC anjeun. Kuring ngalakukeun ieu pikeun anjeun, urang ngan ukur kedah satuju dina waktos instalasi.

Patarosan: Akun calo anu tiasa kuring make?
Jawab: Sagala akun calo kasohor merenah, nyobian nganggo rekening ECN nganggo kirang komisi. Abdi tiasa nyarankeun calo, yen Abdi ngagunakeun dina dagang abdi:
Akun Exness https://autoforex.page.link/FortFS

Patarosan: Naon server Virtual pribadi VPS anu kuring paké?
Jawab: Abdi tiasa nyarankeun paling panggancangna https://autoforex.page.link/ForexVPS

Patarosan: Strategi naon anu ngagunakeun robot éta?
Jawab: Advisors nganggo indikator téknis sareng sistem corellation sorangan. Ngagunakeun kavling leutik, perdagangan bebas dina arah nu beda, rupa-rupa pasangan tukeur (pasang 14) ngawenangkeun ngurangan résiko dagang kana tingkat minimum.

Patarosan: Abdi gaduh masalah nalika mayar ku Paypal, anjeun gaduh sistem lianna kanggo bayaran?
Jawab: Upami anjeun mayar dina mata uang USD, cobian nganggo mata uang sanés tina daptar nagara, anu dianggo di nagara anjeun sareng pas anjeun sacara géografis. Kadang-kadang Paypal ngagaduhan watesan geografis.

Ogé urang tiasa nganggo salah sahiji sistem pamayaran éta (Neteller, Skrill, Webmoney, Cryptocurrency, mindahkeun Bank Swift, Western Union), anjeun ngan ukur kedah ngirim pesen ka kuring.

Patarosan: Kumaha narima file?
Jawab: Éta toko otomatis, anjeun bakal nampi tautan kana email anjeun saatos mayar.

Patarosan: Anjeun masihan apdet pikeun ahli anjeun?
Jawab: Apdet abdi sumping unggal bulan 3 haratis dina surélék anjeun otomatis.

Patarosan: Kumaha masang panasehat?
Jawab: Buka tab File = DataFold dina Metatrader anjeun 4. Pasang file * .ex4 dina Experts Folder. Pasang indikator * .ex4 file kana folder Indikator. Hurungkeun deui Metatrader 4. Buka 2 bagan ku timeframe H1 pikeun unggal mata uang. Dina portopolio lengkep éta bakal janten 28 chart. Pencét dua kali pikeun unggal ahli panaséhat pikeun unggal bagan dina panel kalayan ahli. Ngan ukur panaséhat ahli anu kedah dipasang dina bagan, indikator henteu kedah dipasang dina bagan.

Patarosan: Dupi abdi tiasa masang robot dina hiji arah, anu kuring resep?
Jawab: Euweuh, perdagangan robot di kadua arah kedah dipasang sakaligus.

Patarosan: Sabaraha lami waktos abdi kedah ngantosan laksanakeun
Jawab: Dina waktos dagang 01: 00 - 23: 50 trades heula kedah némbongan salila jam 1.

Patarosan: Naha trades henteu dibuka?
Jawab: Trades kedah ditembongkeun dina waktos jam 1, upami dipasangkeun sadayana robot 28.
Upami heunteu, mangga pariksa di handap ieu, dumasar kana potret layar:
1. Nyanghareupan seuri dina sudut luhur ka katuhu unggal bagan.
2. Pariksa file tina indikator aya dina polder anu diperyogikeun.


3. Pariksa dina setélan unggal EA (tombol F7) - kotak centang sareng dagang otomatis kedah diaktipkeun.


4. Tombol gedé Perdagangan otomatis di luhur kedah diaktipkeun.


5. Pariksa pikeun kasalahan dina tab ahli sareng tab jurnal.


6. Pariksa, yen tradisi tiasa dibuka manual sareng 0.01 pisan.

7. Pariksa nganggo pasangan pasang, pasangan kedah hideung, moal abu.


8. Pariksa, yén anjeun nganggo akun anu diperyogikeun, anu disayogikeun kanggo versi kawates.
9. Antosan 1 jam, lamun euweuh kajadian, mangga install software klien Teamviewer.com, yen abdi tiasa mantuan Anjeun sareng instalasi.

Patarosan: Kumaha ngagunakeun metatraders 2-10 dina waktos anu sareng atanapi kumaha milarian sékréat Metatrader munggaran anjeun?
Jawab: Anjeun kedah buka C: \ Program Files (x86) \ sareng manggihkeun polder calo anjeun. Teras klik katuhu beurit dina eta, pencét “Tiron”. Teras klik katuhu beurit dina widang bébas terus pencét “Témpél”. Teras Anjeun tiasa muka C: \ Program Files (x86) \ New_broker_folder_copy \. Teras luncat payil terminal.exe. Ayeuna anjeun muka Metatrader kadua. Anjeun tiasa dagangan, contona, dina demo sareng akun nyata dina waktos anu sareng. Kumaha carana nempatkeun sadaya grafik na robot tina Metatrader munggaran dina anu anyar. Tab tab "File" - pilih DataFolder dina Metatrader 4 munggaran anjeun sarta nyalin sadaya tina éta. Teras buka tab “File” - pilih DataFolder dina Metatrader 4 kadua anjeun, nutup Metatrader 4 kadua, ngahapus sadaya payil ti polder sareng némpelkeun payil anu anjeun disalin ti tina heula. Ngajalankeun Metatrader kadua. Ayeuna anjeun gaduh salinan pinuh ti hiji Metatrader munggaran.

Patarosan: Naha aya wates sareng portopolio nu dibeuli?
Jawab: Henteu aya wates dina démo atanapi rekening nyata.

Patarosan: Dupi anjeun ngabalikeun duit duit abdi upami anu mana waé anu salah?
Jawab: Urang nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh, lamun portopolio teu jalan. Sateuacan ngabalikeun duit kami pariksa deui sareng Teamviewer.com atanapi kalayan bantosan pernyataan sajarah anjeun ti Metatrader.

Patarosan: Kumaha carana abdi tiasa ngintunkeun pernyataan jujutan akun ieu?
Jawab: Punten buka tab "Riwayat akun" dina jandéla terminal. Klik katuhu beurit, pencét "Sadaya jujutan". Teras klik katuhu beurit deui jeung pencét "Simpen jadi wincikan laporan". Teras Anjeun tiasa ngirim ka urang ku email.


Patarosan: Kumaha carana abdi tiasa pariksa komisi abdi di akun?
Jawab: Tingali ka jandela "Pasar nonton", teras klik katuhu mouse dina éta, pilih "sumebar". Kiwari anjeun tiasa ningali komisi atanapi hutang anjeun, nu mayar ku calo anjeun.


Patarosan: Difficultta hese ngartos naon komisi atawa béaya calo?
Jawab: Upami anjeun ningali komisi 20 kanggo GBPUSD kanggo cutatan angka 5, maksudna anjeun kudu dianggo pikeun calo anjeun 0.2 USD upami anjeun dibuka 0.01 lotre, kanggo 2 USD upami anjeun dibuka 0.1 pisan sareng ngan saatos eta anjeun bakal dagangan maneh sorangan. Upami Anjeun gaduh seueur trades, aya seueur teuing rugi anu anjeun mayar ka calo anjeun. Hal ieu kacida penting pikeun milih akun katuhu jeung teu mayar loba duit pikeun éta. Tina pangalaman urang leuwih hadé pikeun muka rekening ECN sareng calo populér, sabab komisi loba kurang. Oge anjeun tiasa muka sababaraha akun demo ti calo nu beda sareng mariksa aranjeunna, kumaha carana dagangan kalawan biaya maranéhanana.


 

 

Pikeun mayar ngalangkungan tautan pamayaran langsung (kartu bank Visa, Mastercard). Pencét di dieu tombol biru sareng panah:
 

 



Masang via Teamviewer disayogikeun ku pamundut, kintun ngirim zona waktos sareng waktos anu sanésna:
jj523232156@gmail.com (utama)
support@signal2forex.com
Skype: Vladimir_nikol2 (utama)      
Skype: Signal2forex
Whatsapp, Telegram: +375296919668 (utama)
Whatsapp: +79065178835


Toko kami ogé aya di dieu:
https://signal2forex.com
https://forexrobots24.com/


 

 

 

Click2Sell mangrupikeun reseller resmi Forexfactory1.com