jasa manajemén akun Forex kalawan Forex V v.11 portopolio robot forex kalawan server kami

Akun calo Forex anjeun (MT4) manajemén otomatis sareng jasa dagang ku ngagunakeun Forex V v.11 Portopolio panaséhat ahli dina server VPS kami. Turun ka halaman anjeun bakal mendakan kumaha jalanna.

Bulan kahiji gratis. Ti bulan kadua 30 USD/bulanan.


fee pendaptaran 249 USD pikeun mayar via tautan pamayaran langsung (kartu bank Visa, Mastercard kalayan fungsi aman 3D diaktipkeun). Pencét di dieu pikeun tombol biru kalayan panah:

 


harga husus sadia di dieu wungkul 200 USD sareng kanggo mayar langsung tina dompét ka dompét ngalangkungan:

 

Skrill, Neteller: ku pamundut. 
Webmoney, Юmoney, Qiwi: ku pamundut.
Alipay, Wechat Pay: ku pamundut.
Cryptocurrency (Bitcoin, USDT, Ethereum jsb): ku pamundut 
PerfectMoney, Topchange, ADVcash, Payeer: ku pamundut 
Transfer kawat Bank Swift - ku pamundut (nyadiakeun Proforma Invoice)
Kartu bank ka kartu bank: ku pamundut


jj523232156@gmail.com (utama)
support@signal2forex.com
Skype: Vladimir_nikol2 (utama)      
Skype: Signal2forex
Whatsapp, Telegram: +375296919668 (utama)
Whatsapp: +79065178835

 

Halaman valid pikeun dinten ayeuna. Anjeun tiasa pariksa, yén halaman éta saleresna ku mariksa tanggal dagang di dieu https://forexsignals.page.link/RealTime


 

Service nyadiakeun step by step peta jalan:

1. Meuli nyieun pembayaran pikeun fee pendaptaran pikeun layanan nu.

2. Nyadiakeun akun calo forex (tipe Metatrader 4) login sareng kecap akses padagang.

3. Nyambungkeun akun anjeun ka Metatrader 4 kami, nyetél ku kami dina server kami dina software Metatrader 4 kami kalawan Forex V portopolio robot v.11.

4. Dagang otomatis dina akun anjeun pikeun untung.

5. Meuli pilari akun via investor sandi on mobile atawa komputer versi Metatrader 4. Padagang jeung investor kecap akses nyadiakeun ku calo forex Anjeun.

6. Kami nyayogikeun jasa online 24/5, upami anjeun gaduh patarosan.

7. Nyambungkeun 1 akun bébas. Ladenan 1 bulan gratis, teras kadua, katilu ... bulan bakal ngarugikeun 30 USD / bulanan.

8. Ngarobih tilu akun gratis, contona akun demo, akun nyata, teras akun nyata anu sanés. Ti kaopat, kalima jeung saterusna, ngarobah akun bakal ngarugikeun +20 USD.


 

Naon mangpaat ngagunakeun jasa ieu:

1. Keuntungan rata-rata 50% -300% bulanan kalayan résiko sareng setélan standar;

2. deposit awal ti 100 USD jeung luhur;

3. Ngagunakeun sagala jenis akun tur calo: baku, ECN, NDD, cent, Micro, Pro.

4. Dagang résiko rendah sareng strategi korelasi pasangan mata uang, ngirangan résiko ku ngagunakeun perdagangan multi mata uang. Dagang dina 14 pasang mata uang sareng 28 robot dina 28 grafik sareng seueur leutik pikeun ngirangan résiko.

5. 100% jaminan dagang bener jeung nguntungkeun;

6. Kami nganggo server gancang urang sorangan, teu kedah mésér jasa VPS atanapi nganggo komputer anjeun nyalira 24/5.

7. Teu perlu angka kaluar kumaha carana install robot, dimana masang aranjeunna, ngawas aranjeunna sarta salempang, lamun listrik kaluar atawa komputer ngarecah.

8. Ngagunakeun tina dagang otomatis bari ngan ngabogaan smartphone.

9. Anjeun tiasa ngaganggu dagang iraha waé, ngan saukur ngarobih sandi padagang dina kabinét wéb calo forex.

10. Anjeun tiasa milih kaluar tina dagang otomatis dina akun anjeun iraha wae jeung menta robot otomatis anjeun dipasang ku anjeun. Kami bakal ngirim aranjeunna ka anjeun gratis sareng akun anjeun di jero. Dimana tilu akun pikeun nyambung ti anjeun gratis, ti akun kaopat teras kalima, kagenep ... sareng saterasna kedah dibayar kanggo sambungan +20 USD kanggo unggal.



Kamerdikaan kauangan, stabilitas kauntungan sareng dagang khusus sareng Portopolio robot di pasar Forex.

Naon peryogi éta:

  • calo forex pangalusna Metatrader 4 akun:  Exness  atawa nu sejenna, nu geus boga;
  • deposit awal dina akun calo keur dagang ti 100 USD tur luhur;
  • jasa otomatis kami pikeun dagang dina akun anjeun.


Perdagangan otomatis dina waktu nyata dina saluran Youtube tina akun calo:



https://forexsignals.page.link/RealTime 
 

Dagang otomatis dina saluran Myfxbook tina akun calo:
2018 akun gain luhur
https://myfxbook.page.link/ForexRobots
Keuntungan kauntungan tinggi 2019-2020
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2019
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2019_withoutTP
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_middle2019
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2019-1part2020
Keuntungan kauntungan tinggi 2020-2021
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2020
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2020

2021 akun gain luhur
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2021
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2021

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_3part2021

2022 akun gain luhur

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2022

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2022

 

 

 

Pernyataan sajarah portopolio: https://forexstatement.page.link/Portfolio

 

 


Pernyataan sajarah portopolio: https://forexstatement.page.link/Portfolio

 


Kumaha hasil na dianggo dina bagan di Metatrader:


 


Naon anjeun meuli:

 

1. Ladenan manajemén akun Forex kalawan Forex V v.11 portopolio robot forex kalawan server kami sarta staf - 1 akun (Bulan kahiji haratis, ti bulan kadua 30 USD / bulanan.

Pikeun akun tambahan 30 USD fee bulanan kudu dibayar ti bulan kahiji.

Nyambungkeun nyayogikeun salami 24 jam saatos nyayogikeun kredensial akun.

 

+


2. Robot dina arsip (1. robot. 2. indikator)
----------------------------------
01. Signal2forex.com_AUDCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
02. Forexfactory1.com_AUDCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
03. Signal2forex.com_AUDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
04. Forexfactory1.com_AUDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
05. Signal2forex.com_AUDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
06. Forexfactory1.com_AUDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
07. Signal2forex.com_AUDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
08. Forexfactory1.com_AUDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
09. Signal2forex.com_CADCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
10. Forexfactory1.com_CADCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
11. Signal2forex.com_CADJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
12. Forexfactory1.com_CADJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
13. Signal2forex.com_EURAUD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
14. Forexfactory1.com_EURAUD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
15. Signal2forex.com_EURCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
16. Forexfactory1.com_EURCAD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
17. Signal2forex.com_EURGBP_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
18. Forexfactory1.com_EURGBP_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
19. Signal2forex.com_EURUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
20. Forexfactory1.com_EURUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
21. Signal2forex.com_GBPUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
22. Forexfactory1.com_GBPUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
23. Signal2forex.com_NZDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
24. Forexfactory1.com_NZDUSD_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
25. Signal2forex.com_USDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
26. Forexfactory1.com_USDCHF_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
27. Signal2forex.com_USDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Buy_v.11.ex4
28. Forexfactory1.com_USDJPY_Timeframe-H1_Forex_V_Sell_v.11.ex4
----------------------------------
Aroon_Up_Down.ex4
AvgVolume.ex4
BBandWidthRatio.ex4
CCI.ex4
GenBuilder_Pattern_Recognition.ex4
KeltnerChannel.ex4
LinReg.ex4
Momentum.ex4
Pivots.ex4
QQE_ADV.ex4
RSI.ex4
TEMA.ex4
----------------------------------


 



jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668


 

 

Toko kami ogé aya di dieu:
https://signal2forex.com
https://forexrobots24.com/


 

 

 

 

Click2Sell mangrupikeun reseller resmi Forexfactory1.com