GoldBull Pro EA otomatis dagang scalping forex robot. (GoldBull_Pro.ex4)

Goldbull PRO EA - scalper mangrupa FX Expert Advisor inovatif anu dijieun ku padagang profésional, anu parantos asup kana ratusan jeung ratusan kali parantos, kalayan hasil-hasil ngahasilkeun untung taya.


Versi gratis pikeun nguji kalayan Metatrader 4, klik di dieu
https://forexfactory1.com/p/xtOO/


Buka berkas .mq4 versi kode pikeun MetaEditor, klik di dieu
https://forexfactory1.com/p/OQ58/


harga 99USD kanggo mayar via sistem Click2sell (kartu bank) ngan klik tombol biru ageung di dieu:

 



Harga husus 85USD pikeun mayar langsung ngalangkungan: Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union, transfer bank Swift, Topchange.




https://myfxbook.page.link/GoldBullPro



Sistim: Metatrader 4
Indikator nu diperlukeun: dina arsip pos
Timeframe: H4
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDJPY
Wates ku rekening: Teu
Watesan ku waktos: Teu
Jenis perdagangan: Perdagangan pikeun pondok
Jumlah sinyal anu digunakeun dina dagang: 5
Manajemén duit: leres
Ngagunakeun kalawan EAs sanésna: enya
Rekening calo: rekening nanaon
Max. nyebar anu dianjurkeun: 3 (30)
TakeProfit sareng StopLoss max anu digunakeun: 90 (SL), 90 (TP)
Durasi trades: rata poé 4
Kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online

Naon anjeun meuli:
1. Pek indikator
2. EA: GoldBull_Pro



Panaséhat Para ahli Forex nguntungkeun Dina Pasar

The GoldBull PRO Ahli Panaséhat ngandung loba inovasi pamimpin pasar. Birokrat tiasa dianggo dina sababaraha taun ka 8, pikeun tiasa nyiptakeun algoritma dagang maker duit anu unik ieu.

Anjeun tiasa setelan eta gampang dina menit, basajan pikeun ngaktipkeun. Diwangun dina setélan manajemén duit, newbie sarta padagang ngalaman friendly.

Kauntungannana greatest Goldbull pro urang: Saluyukeun ka pasar terus éta naha robot Forex ieu masih nguntungkeun saprak 2010. Anjeun meunang rojongan lengkep sareng tim sok siap mantuan anjeun!



Goldbull PRO EA tiasa dianggo ku pasangan mata uang EURUSD, GBPUSD sareng USDJPY. Anjeun tiasa mendakan setélan pangsaéna pikeun pasangan ieu atanapi ningkatkeun setélan nu nganggo EA nyalira ku anjeun hoyong.

Hal ieu teu kapangaruhan ku emosi, kaayaan négatif, atawa komo kudu minuhan tungtutan fisik sapopoé. Wae euy ngajaga gawe, diprogram jeung evaluasi pasar 100% jeung palaksanaan.

Goldbull pro EA diwangun ku hiji tim ahli padagang profésional anu hoyong ningali aya hasilna!



Goldbull PRO EA - Henteu wawuh Forex Trading?

Forex Trading nyaeta pondok pikeun devisa Trading na nujul kana untung atawa rugi nu dijieun ku dagang currencies asing béda ngalawan unggal lianna. Ulikan ngeunaan pasar internasional béda, kumaha acara geo-politis mangaruhan maranéhanana pasar jeung analisis tingkat kuatna hiji ékonomi tangtu aya faktor nu ngabantu padagang di assessing nu mata uang asing anu rék nguatkeun ngalawan sejen.

dealers professional jeung ngalaman anu boga rasa kagenep keur dagang mungkas nepi nyieun rébuan dollar saukur ku meuli jeung ngajual currencies asing dina waktu katuhu. Maranehna ngagunakeun Capitol maranéhna pikeun meuli tukeur nu rék nguatkeun terus ngajual eta off lamun ngahontal potensi anak.

Hurung gampang? Téhnisna éta, tapi gauging faktor béda jeung anu nimpah momen katuhu teu datangna alami ka dulur. Tapi naha runtah hiji kasempetan sapertos nu panggampangna tur lucrative lamun aya téhnologi pikeun mantuan Anjeun kaluar !! Sumuhun, éta whizzes komputer geus bener rengse eta waktos ieu. Jieun pamakéan tina Goldbull pro EA jeung ngahurungkeun investasi anjeun kana emas!



Goldbull PRO EA - Geus teu Teraskeun Ngeunaan Robot Dagang Forex Saméméh?

duit gampang tanpa usaha naon nya naon nu Goldbull pro EA nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu mangrupa strategi Forex otomatis tur sistem analitik diprogram yen ngidinan Anjeun pikeun diuk deui, bersantai tur saukur lalajo Robot FX Trading do trik na. Saatos parameter, timbangan sarta watesan transaksi anjeun geus disadiakeun ku anjeun, Robot nyokot leuwih na handles sakabéh transaksi keur anjeun. Ieu idin anjeun nyokot kadali bari fokus énergi anjeun dina urusan penting lianna.

The Goldbull pro EA tetep on na 24 operasional / 5 neangan kasempetan bursa nguntungkeun salila sesi wengi sarta mogok nalika gain bisa dipiharep. Jadi iwal mun mareumanana, anjeun moal sono hiji pilihan dagang tunggal lucrative.

Teu kawas urang manusa, anu Goldbull pro EA nyaeta devoid of instability emosional jeung ngan bakal bisa dipaké di lingkungan sagemblengna calculative. The ahli panaséhat moal nyieun spur-of-nu-moment putusan; kanyataanna eta bade compile fakta sarta inohong teu ngantep sieun, kahariwang jeung stress meunang di jalan.

Goldbull PRO EA - Ngeunaan Dagang Logika, Setelan sareng Syarat séjén

Goldbull pro EA trades dina jam nu tangtu, nganalisa sarta nangtukeun arah harga pikeun sababaraha jam hareup atawa poé. Ogé panaséhat ahli ieu ngidinan Anjeun pikeun dagangan kalawan resiko dieusian jeung Profitability desirable. Sistem perdagangan gains kauntungan hébat sarta muka trades unggal poe.

Goldbull PRO EA dirancang pikeun dagang di pasang tukeur EURUSD, GBPUSD na USDJPY. Sarat kasaimbangan minimum dina terminal kedah $ 200. Meansta pisan upami anjeun henteu tiasa dianggo $ 200, anjeun tiasa muka rekening cent kalayan investasi saatos $ 2 atanapi langkung.

Lamun anjeun meuli robot forex ieu anjeun ngahijikeun grup. Anjeun ngahijikeun gugus pilih leutik padagang anu geus megatkeun maranehna siap parobahan jeung siap pikeun ngahontal kasuksésan badag di Forex.

Aya Chances pisan suram tina gagal jeung Goldbull pro EA sabab Birokrat di garansi software ieu laju kasuksésan leuwih ti 65% na ogé bakal nyadiakeun hasil diverifikasi.

Kuring geus leuwih kapercayaan di panaséhat ahli ieu ti investasi di pasar stock, real estate, atawa komo ti nasehat sawatara investor greatest di dunya.


Naon peryogi éta:

1. rekening calo forex pangalusna:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop atanapi VPS ti ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   masang software Metatrader 4 tina calo anjeun;

3. titimangsa awal dina akun calo kanggo dagang;

4. pak abdi panasehat ahli tina kaca ieu.


Masang via Teamviewer disayogikeun ku pamundut, kintun ngirim zona waktos sareng waktos anu sanésna:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668




Butuh mangtaun kauntungan anu langkung ageung sareng robot aman, didieu mangrupikeun portopolio ahli panasehat pikeun dagang di pasar Forex nganggo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime