Belkaglazer EA (Belkaglazer.ex4) Panaséhat Ahli Tipe otomatis otomatis pikeun sagala rupa strategi dagang

Belkaglazer EA nyaéta Ahli Panaséhat dumasar kana model 3: PriceChannel, Pivot, PriceAction. Model gaduh logika transparan. The Ahli Panaséhat tiasa dagangan dina dorongan, breakout, counter-trend, ngulang deui, strategi scalping; Ngarojong pesenan Pasar. Jalan kalawan saharita tur palaksanaan Pasar.

Versi gratis pikeun nguji kalayan Metatrader 4, klik di dieu
https://forexfactory1.com/p/5Rql/

Buka berkas .mq4 versi kode pikeun MetaEditor, klik di dieu
https://forexfactory1.com/p/K0XP/

harga 98USD pikeun mayar via sistem Paypal (kartu bank) muru klik tombol beuli.

Harga husus 85USD keur mayar langsung via: Visa ka Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union.


https://myfxbook.page.link/Belkaglazer



Sistim: Metatrader 4
Indikator nu diperlukeun: dina arsip pos
Timeframe: H4
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, AUDUSD, AUDJPY
Wates ku rekening: Teu
Watesan ku waktos: Teu
Jenis perdagangan: Perdagangan pikeun pondok
Jumlah sinyal anu digunakeun dina dagang: 11
Manajemén duit: leres
Ngagunakeun kalawan EAs sanésna: enya
Rekening calo: rekening nanaon
Max. nyebar anu dianjurkeun: 6 (60)
TakeProfit sareng StopLoss max anu digunakeun: 110 (SL), 110 (TP)
Durasi perdagangan: rata jam 4 - dinten 4
Kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online
Naon anjeun meuli:
1. Pek indikator
2. Belkaglazer.ex4


Panaséhat boga struktur modular;

The Ahli panaséhat bisa dagang di dorongan, breakout, counter-trend, ngulang deui, strategi scalping;

Ngarojong pesenan Market. Jalan kalawan instan jeung Pasar palaksanaan;

The Ahli panaséhat keur dirancang dina cara jelas, logis jeung nyadiakeun kasempetan pikeun kreativitas sarta panalungtikan. Kabéh parameter / strategi anu pinuh customizable;

Panaséhat tiasa make tipena béda ti MM. Strategi panulis teu nganggo martingale, grid, hedging sareng unsur bahaya tina Manajemén Duit, unggal urus dilindungan ku eureun-leungitna;

Backtesting kalawan kualitas 99% simulasi jeung variabel nyata sumebar. hasil uji coincide jeung dagang nyata;

Panaséhat otomatis ngaluyukeun ka 4 jeung calo 5-angka.

Panaséhat ngidinan Anjeun pikeun make strategi béda:

tingkat poean ngagunakeun gerakan harga ngaliwatan horizontal poean rojongan atawa lalawanan tingkat husus. strategi muka trades nalika volatility ngahontal nilai tinggi jeung ngarecah harga ngaliwatan tingkat rojongan / lalawanan.


Intraday dorongan migunakeun gerakan harga signifikan dina hiji arah. strategi ekspektasi gerakan harga kuat asumsina yén pasar bakal neruskeun mindahkeun dina arah nu sarua. strategi boga perséntase unggul low, nu beda-beda ti 30% kana 40%. Anjeun tiasa meunang leuwih ti 5-15 kaleungitan trades dina urutan.

HL Day saméméhna dumasar kana konsép anu saderhana: lamun hargana ngaliwat kamari sontak atanapi murah kamari, hargana bakal neruskeun ngalih dina arah nu narabas.


Senén Trading asup kana perdagangan dina Senén isuk dina arah nu lalawanan tina gerakan pasar dina Jumaah. It uses beda dina volatility antara Jumaah na Senén.

Ny Tutup Trading mangrupa strategi balik Palasik. Éta tempat ngawangun hiji susunan wates pending dina arah nu lalawanan tina gerakan harga jangka pondok di ahir sidang Amérika Kalér. strategi nganggap yen harga bakal ngarobah arah na balik deui ka rata.

Galur condong téh strategi breakout anu ngagunakeun tingkat rojongan / lalawanan panganyarna dina formulir dua garis serong nu ngabentuk rentang harga.

Naon peryogi éta:

1. rekening calo forex pangalusna:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop atanapi VPS ti ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   masang software Metatrader 4 tina calo anjeun;

3. titimangsa awal dina akun calo kanggo dagang;

4. pak abdi panasehat ahli tina kaca ieu.


Masang via Teamviewer disayogikeun ku pamundut, kintun ngirim zona waktos sareng waktos anu sanésna:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668


Butuh mangtaun kauntungan anu langkung ageung sareng robot aman, didieu mangrupikeun portopolio ahli panasehat pikeun dagang di pasar Forex nganggo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime