Forex robot dumasar kana ATR sareng indikator rata-rata rata

Forex robot otomatis dagang dumasar kana ATR sareng indikator rata-rata gerak. Timeframe M30 digunakeun pikeun pasangan mata uang EURUSD.


Versi gratis pikeun nguji kalayan Metatrader 4, klik di dieu
https://forexfactory1.com/p/MqVV/


harga 49USD kanggo mayar via sistem Click2sell (kartu bank) ngan klik tombol biru ageung di dieu:

 



Harga husus 42USD pikeun mayar langsung ngalangkungan: Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union, transfer bank Swift, Topchange.


System: Metatrader 4
Indikator nu diperlukeun: dina arsip pos
Jangka waktos: M30
pasangan Mata Artos: EURUSD
Wates ku rekening: teu
Wates ku waktu: teu
Jenis dagang: Dagang pertengahan jangka
jaringan neural: cahaya
Jumlah sinyal maké di dagang: 5
Moneymanagement: nuhun
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: nuhun
Rekening calo: akun mana wae
Max. nyebar diwenangkeun: 2 (20)
TakeProfit na StopLoss max dipaké: 178 (SL), 277 (TP)
Durasi trades: jam 4 rata - poe 4
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online


Naon peryogi éta:

1. rekening calo forex pangalusna:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop atanapi VPS ti ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   masang software Metatrader 4 tina calo anjeun;

3. titimangsa awal dina akun calo kanggo dagang;

4. pak abdi panasehat ahli tina kaca ieu.



Dagang otomatis dina saluran Myfxbook tina akun calo:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots



Ngagunakeun indikator:
- Indikator ATR;
- Indikator SMA;
- Indikator Ema;
- Indikator WMA;
- Indikator TEMA.

Indikator rentang leres rata (ATR) ngarupakeun ukuran volatility.

indikator SMA - rata-rata rata-rata aritmetika ngarambat ku itungan ku nambahan harga panutupan dina kaamanan pikeun sababaraha période waktu teras misahkeun jumlah total ieu ku jumlah période waktu.

indikator Ema - rata-rata rata éksponénsial (EMA) nyaéta tipe rata-rata pindah anu sarua jeung rata-rata gerak singkaan, iwal anu beurat leuwih loba dipiboga ku data panganyarna. Hayu urang kawanoh ogé salaku rata pindah rata éksponénsial. Jinis pindah rata-rata sapertos gancang ngarambat ka gancang tina mahalna perobahan harga perobahan langkung gancang.

indikator WMA - langkung seueur tekenan kana harga panganyarna tibatan kana harga heubeul. Data unggal jaman dikali beurat ku beurat, kalayan rata-rata rata anu ditepikeun ku jumlah période anu dipilih.

indikator Tema - a indikator teknis dipaké pikeun smoothing harga na data lianna. Ieu mangrupakeun komposit of a rata pindah tunggal eksponensial, a ganda eksponensial pindah rata sarta eksponensial triple rata pindah.


Masang via Teamviewer disayogikeun ku pamundut, kintun ngirim zona waktos sareng waktos anu sanésna:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668





Butuh mangtaun kauntungan anu langkung ageung sareng robot aman, didieu mangrupikeun portopolio ahli panasehat pikeun dagang di pasar Forex nganggo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime