Padagang Indigo EA 2020

Padagang Indigo EA 2020



harga 99 USD pikeun mayar ngalangkungan sistem Click2sell (kartu bank) cukup klik spanduk biru ageung di dieu:

 


Harga husus 85 USD pikeun mayar langsung via: Visa to Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union, Transfer Swift.



Sistim: Metatrader 4
Timeframe: H1
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF, NZDUSD, AUDUSD
Wates ku rekening: Teu
Akun calo: naon waé
Deposit minimum: 50USD
Jenis dagang: dagang otomatis jangka pertengahan jangka panjang
Jaringan saraf: cahaya
Jumlah sinyal anu digunakeun dina dagang: 4
Pengurus duit: enya
Ngagunakeun kalawan EAs sanésna: enya
Max. nyebar anu dianjurkeun: 6 (60)
TakeProfit sareng StopLoss: otomatis.
Ukuran TakeProfit atanapi StopLoss: ti 30 dugi ka 200 pips gumantung kana sinyal ti robot
Waktu dagang: luwes
Kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online


Buka versi kode pikeun Metatrader 4, pencét di dieu
https://forexfactory1.com/p/ea-indigo-trader-2020-mq4-open-code/



Butuh mangtaun kauntungan anu langkung ageung sareng robot aman, didieu mangrupikeun portopolio ahli panasehat pikeun dagang di pasar Forex nganggo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime