Sarat

Surélék: jr523232156@gmail.com
Pencipta Skype: vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668

konsep dasar
Di handap katerangan ngawatesan jentara sareng kaayaanana (anu "Sarat jeung Kaayaan") nu nganggo layanan Forexfactory1 (dina "Service" atanapi "Kami") aksés kana situs internét anu aya di https://forexfactory1.com barengan situs husus nagara-nagara anu kait na (nu "Loka") ka anjeun nasabah, paduli naha anjeun leres atanapi janten wadah Akun (sakumaha ddefinisikeun di handap ieu) ("Anjeun") sareng digunakeunana produk na ngaliwatan Loka éta ("Produk" “).
Baca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan, POLISI cookie, resiko PERHATOSAN AND sakabéh istilah di handap ieu jeung kaayaan kaasup kaayaan husus saméméh migunakeun loka ieu. Ku terus aksés atawa ngagunakeun ieu loka atawa produk dina loka ieu, anjeun SIGNIFY ditampa Anjeun ieu Sarat jeung Kaayaan. Urang cagar hak ngajadikeun amandemen, piceun, atawa tambahkeun ka Sarat ieu sareng katangtuan iraha wae. pamakéan Anjeun tina Loka atawa Produk, atawa rezeki Anjeun inpormasi pribadi handap parobahan mana wae ngandung harti yén anjeun narima Sarat jeung Kaayaan diropéa.
Anjeun ngartos tur satuju yén Service bisa ngaeureunkeun atawa ngarobah Loka nu iraha wae, tanpa aya bewara. Anjeun oge ngartos tur satuju yén Service bisa ngaeureunkeun atanapi ngawatesan pamakéan Anjeun tina Loka ieu alesan wae tanpa aya bewara.

akun anjeun
Salaku bagian tina prosés anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun akun dina Situs ("Akun") sareng kéngingkeun aksés ka Produk anu tangtu, anjeun kedah nyayogikeun nami lengkep, alamat email, kecap akses, sareng nomer telepon anjeun ("Kredensial Pendaftaran "). Anjeun kedah mastikeun yén Kapercayaan Pendaftaran anjeun akurat, leres sareng diénggalan. Nalika anjeun nyayogikeun data pendaptaran palsu, kontrak publik henteu dianggap janten kacindekan.

Anjeun bakal solely jawab ngajaga karusiahan alamat surelek sareng kecap akses tur kudu geuwat ngabéjaan kami tina sagala pamakéan diidinan of Akun Anjeun. Anjeun solely jawab sagala aktivitas sarta pamakéan dina Akun Anjeun.
Urang cagar hak nungtungan Akun anjeun, dina kawijaksanaan budi urang, iraha wae tanpa aya bewara.

purchases
Pamayaran: Dina raraga mésér Produk kami, anjeun bakal mayar ku cara mayar metode anu sayogi pikeun Anjeun. Kami tiasa ngarahkeun anjeun kana halaman wéb panyadia layanan pamayaran anu dipercaya. Anjeun tiasa diperyogikeun kanggo ngabagi sareng panyayogi pamayaran Inpormasi pribadi anjeun (sapertos nami anjeun, alamat, nomer idéntitas), inpormasi kauangan (mis. Nomer kartu kiridit anjeun, rekening bank, sareng sajabana) sareng inpormasi sanés. Anjeun satuju yén sadaya inpormasi anu anjeun pasihkeun dina hubungan sareng pameseran sapertos kitu bakal akurat, lengkep sareng ayeuna.
Anjeun satuju mayar sagala biaya ditanggung ku cara maké kartu Anjeun kiridit, kartu debit, atawa mékanisme pembayaran lianna di harga di éfék lamun biaya misalna nu ditanggung. Anjeun oge bakal mayar sagala pajeg lumaku anu patali jeung naon baé purchases anjeun ngadamel.
Renewals: Meuli produk urang, anjeun nampi sataun pangrojong sareng apdet gratis.
Ngagulihan deui: Kami bakal ngabalikeun duit anjeun, upami sanés produk kami henteu jalan. Dina hal ieu atanapi upami anjeun yakin yén anjeun parantos muatan dina kasalahan, anjeun kudu ngahubungan kami dina dinten 15 muatan tina muatan ieu. Henteu bakal ngabalikeun duit bakal mayar bea langkung biaya langkung ti 15 poe. Kami nampi hak nampi nampi pamundut ngabalikeun duit upami urang yakin alesan yén anjeun hoyong kéngingkeun Produk kami curang.

Bantahan
Alatan jumlah sumber ti mana eusi dibere on Loka ieu dicandak, sarta hazards alamiah sebaran éléktronik, meureun aya Nepi, omissions atanapi akurat dina eusi sapertos na Loka éta.
SADAYANA EUSI JEUNG PRODUK SITUS WEB INI KASUKURAN TANPA HARANSI. Juragan jeung karyawan wéb-loka FOREXFACTORY1.COM teu bisa jeung akurasi teu ngajamin, COMPLETENESS, CURRENTNESS OF DATAS disadiakeun loka, AND boga wéb-loka hereby DISCLAIMS Sakur sapertos nganyatakeun OR HARANSI tersirat.
IN NO acara wajib boga jeung karyawan loka ieu moal nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun OR ka pihak pihak keur unggal jenis leungitna finansial, kauntungan leungit, Sakur incidental OR CONSEQUENTIAL ngaruksak salaku hasil langsung atawa henteu langsung maké inpo jeung produk loka.

lisénsi dugi
Forexfactory1 mere anjeun lisénsi pribadi non-ekslusif, non-transferable sareng kawates pikeun ngakses sareng nganggo Loka éta (di "Lisensi"). Lisénsi ieu dipisahkeun dina patuh lengkep sareng neraskeun anjeun sareng Sarat sareng katangtuan. Anjeun satuju teu resell Produk dibeuli di situs ieu ka batur, sareng teu nyalin bahan anu muncul dina Loka tanpa aya idin anu ditulisna di အရင် ieu ku situs ieu. Anjeun satuju teu nganggo fitur komunikasi éléktronik Layanan-situs dina Loka pikeun tujuan naon waé anu henteu haram, kasar, sareng anu henteu asup kana privasi sejen, nyiksa, berhalang. Anjeun satuju yen Signal2forex, dina kawijaksanaan na nyalira sareng nganggo atanapi henteu nganggo bewara, tiasa nungtungan aksés anjeun kana Layanan sareng Produk sadayana atanapi sadayana sareng ngaluarkeun sagala inpormasi atanapi eusi.

Hak parusahaan
Forexfactory1 cadangan hak nampilkeun operasi Loka ieu atanapi bagian anu mana waé iraha wae sareng anjeun moal tiasa ngilikan klaim ngalawan Service di sambungan anu aya.

Tumbu ka situs katilu pihak
Situs ieu ngandung hyperlink kana situs wéb pihak katilu. Hyperlink sapertos kitu disayogikeun kanggo rujukan sareng inpormasi anjeun waé. Pamilik forexfactory1.com henteu nanggungjawaban kanggo eusi atanapi operasi situs wéb sapertos. Anjeun ngan ukur tanggung jawab ngagunakeun kontén naon waé dina situs wéb sanés anu anjeun tiasa kaitkeun tina Situs ieu.

émbaran pasar
Forexfactory1.com tiasa nyayogikeun inpormasi kauangan anu dihasilkeun sacara internal atanapi diala ti mitra ("Panyayogi Pihak Katilu"). Ieu kalebet data pasar kauangan, tanda petik, berita, grafik opini analis sareng data ("Émbaran Pasar").

Inpormasi Pasar anu disayogikeun dina Situs henteu dimaksudkeun salaku naséhat investasi. Kami nyayogikeun anjeun ngan ukur salaku jasa pikeun kaperluan anjeun nyalira. Forexfactory1.com sareng Panyadia Pihak Katilu na henteu ngajamin akurasi, ketepatan waktos, parantosan atanapi panyusunan anu leres tina Inpormasi Pasar, sareng henteu ngajamin hasil tina éta ngagunakeun.

Paké & aksés kana situs
Anjeun kudu jadi tanggung jawab masihan tur ngajaga hartosna ku nu ngakses Loka, anu bisa ngawengku, tapi henteu dugi ka, komputer pribadi atawa alat mobile, hardware konektipitas, sarta garis telekomunikasi.

Anjeun ngajamin yén anjeun parantos ngalaksanakeun panyalindungan ditangtoskeun tina komputer tur sagala data dina eta. Anjeun nganggap sagala resiko dihubungkeun jeung pamakean sareng neundeun informasi dina komputer atanapi alat anu nganggo anjeun nganggo aksés ka Loka (anu disebut "Komputer").

Anjeun satuju yén layanan Forexfactory1 moal nanggungjawaban kanggo Anjeun dina karusakan acara atanapi karuksakan sistem Komputer anjeun, data atanapi rékaman, atanapi kanggo Nepi, rugi atanapi kasalahan anu ngahasilkan kagagalan atanapi mismanagement tina alat Komputer atanapi software.

Anjeun moal nganggo cara naon waé, naha langsung atanapi henteu langsung, ngalaan Forexfactory1.com kana virus komputer atanapi matéri anu sami ngabahayakeun.

masalah TECNICAL

Anjeun ngarti anu masalah teknis atawa kaayaan sejen bisa reureuh atawa nyegah maneh tina ngakses Loka éta.

Anjeun satuju moal nanggung tanggung jawab anu gaduh Forexfactory1.com, pikeun masalah teknis, gagal sistem sareng gangguan fungsi, kagagalan jalur komunikasi, kagagalan parangkat lunak atanapi parangkat lunak sareng masalah aksés sistem, sareng masalah komputer anu sapertos anu sami sareng cacat komputer.

Jasa Forexfactory1 henteu ngajamin yén anjeun bakal tiasa ngakses situs iraha waé sareng dimana waé lokasi géograpis.

Mérék dagang jeung hak cipta
Sadaya Produk, judul, logo sareng mérek dina eusi Situs dipimilik ku Pamilik situs Forexfactory1.com sareng dijagaan ku hukum hak cipta sareng mérek dagang.

Anjeun satuju teu mupus sagala bewara hak cipta ti bahan anu anjeun nyitak atanapi ngundeur ti Loka éta. Anjeun satuju henteu baranahan atawa ngadistribusikaeun produk atanapi bahan sanésna anu ditangtayungan ku hak cipta tampa aya heula meunang idin ti nu boga jasa Forexfactory1.

breach
Anjeun satuju pikeun nguntungkeun sapinuhna ka pamilik Forexfactory1.com sadaya klaim, tuntutan, karusakan, biaya sareng biaya, kalebet biaya hukum anu tiasa timbul salaku akibat tina ngalanggar Sarat sareng Kaayaan ieu ku anjeun.

 

Dirobih Tukang: 04 Méi 2019