Panaséhat ahli (forex robot) dagang dumasar kana sadayana dinten dagang sareng sistem eureun jeung sabalikna.

Perdagangan paranti (robot) perdagangan dumasar kana perumahan déparasi sapoé sareng sistem eureun sareng ngabalikeun. Bubuka perdagangan dumasar kana sinyal-indikator husus, tapi tacan nutupna biasa. Dagang nutup ku muka posisi ngabalikeun, ku cara ngagantikeun pesenan ti Jual na Mundur, timeframe H1, indikator 8


Versi gratis pikeun nguji kalayan Metatrader 4, klik di dieu
https://forexfactory1.com/p/kKhu/


harga 48USD pikeun mayar via sistem Paypal (kartu bank) muru klik tombol beuli.

Harga husus 42USD keur mayar langsung via: Visa ka Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union.


System: Metatrader 4
Indikator nu diperlukeun: dina arsip pos
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: EURUSD, USDJPY, GBPUSD
Wates ku rekening: teu
Wates ku waktu: teu
Jenis dagang: Dagang pertengahan jangka
jaringan neural: cahaya
Jumlah sinyal maké di dagang: 8
manajemén duit: nuhun
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: nuhun
Rekening calo: akun mana wae
Max. nyebar diwenangkeun: sagala
TakeProfit na StopLoss: 200 pips max.
Ukuran TakeProfit atanapi StopLoss: pips 200
Durasi trades: jam 4 rata - poe 4
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online


Naon peryogi éta:

1. rekening calo forex pangalusna:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop atanapi VPS ti ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   masang software Metatrader 4 tina calo anjeun;

3. titimangsa awal dina akun calo kanggo dagang;

4. pak abdi panasehat ahli tina kaca ieu.


Dagang otomatis dina saluran Myfxbook tina akun calo:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots



Pesenan eureun jeung sabalikna, nyaéta jinis eureun eureun leungitna anu kaluar ti perdagangan ayeuna anu sareng anjeun atuh langsung atanapi langsung saatos asup kana perdagangan anyar dina arah anu lalawanan. Pemesanan Stop sareng Masing Ngagabung unsur manajemén dagang sareng manajemén résiko.

Ngagunakeun indikator:

- Indikator Pita frékuénsi Bollinger;
- Indikator Ichimoku Kinko Hyo;
- Indikator Volume Rata-rata;
- Indikator Ema;
- saluran Keltner;
- Indikator stokastik;
- Indikator TEMA;
- Indikator ADX.

Indikator Pita frékuénsi Bollinger - ngagunakeun rata-rata gerak sareng dua pita dagang di luhur sareng di handapna. Teu kawas persentase persentase tina rata-rata gerak anu normal, Bollinger Bands saukur nambahan sareng ngurangkeun itungan simpangan baku.

Indikator Ichimoku Kinko Hyo - dipaké pikeun ngukur momentum sareng wewengkon anu bakal datang dukungan sareng résistansi. Indikator Ichimoku diwangun ku lima jalur disebut tenkan-sen, kijun-sen, senkou bentang A, senkou bentang B and chickou bentang. Indikator ieu dikembangkeun jadi supados padagang tiasa ngukur trend, moméntum, rojongan sareng titik lalawanan aset tanpa kedah aya indikator teknis sejenna.

Indikator Jilid rata - ngabandingkeun volume rata pikeun période anu ditangtukeun pikeun nangtukeun, naha volume di luhur atawa di handap rata-rata.

indikator Ema - rata-rata rata éksponénsial (EMA) nyaéta tipe rata-rata pindah anu sarua jeung rata-rata gerak singkaan, iwal anu beurat leuwih loba dipiboga ku data panganyarna. Hayu urang kawanoh ogé salaku rata pindah rata éksponénsial. Jinis pindah rata-rata sapertos gancang ngarambat ka gancang tina mahalna perobahan harga perobahan langkung gancang.

channel Keltner - nyaéta indikator analisis téhnis anu ningalikeun garis rata-rata pambahanana tambah saluran kanal dina jarak anu luhur sareng di handapna. Garis di luhur sareng di handap aya digambar jarak tina garis tengah ieu, jarak anu mangrupakeun rata-rata pindahna rata-rata tina dinten poé 10, di antara dagang (ie dibasajankeun ka luhurna dina unggal dintenna).

indikator stokastik - osilator stokastik nyaéta indikator moméntum anu ngabandingkeun harga penutupan kaamanan pikeun kisaran harga na salami waktos anu dipisahkeun. Kepekaan osilator kana gerakan pasar parantos tiasa dirobah sareng nyaluyukeun waktos atanapi waktos nganggo rata-rata anu hasilna.

indikator Tema - a indikator teknis dipaké pikeun smoothing harga na data lianna. Ieu mangrupakeun komposit of a rata pindah tunggal eksponensial, a ganda eksponensial pindah rata sarta eksponensial triple rata pindah.

indikator ADX Rata - rata arah nilai indéks gerakan mantuan padagang pikeun nangtukeun tren neneng jeung paling nguntungkeun keur dagang. Nilai oge penting keur distinguishing antara kaayaan Trending sarta non-Trending.


Masang via Teamviewer disayogikeun ku pamundut, kintun ngirim zona waktos sareng waktos anu sanésna:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber: +375296919668





Butuh mangtaun kauntungan anu langkung ageung sareng robot aman, didieu mangrupikeun portopolio ahli panasehat pikeun dagang di pasar Forex nganggo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/euhp/

https://forexsignals.page.link/RealTime